Grafisch Station

Updated 11-09-2013

Bezoekersaantal 380755

Identiteit

Pim de Bilde (1984)

Na de MBO (grafisch) is Pim afgestudeerd aan de kunstacademie (HBO). Tijdens zijn studie aan de kunstacademie heeft hij in 2007 het Grafisch Station opgericht.

Art Director

Naast het ontwikkelen van een ijzer sterk concept bezit hij de creativiteit, technische kennis en het talent te kunnen organiseren en verbinden om het naar een hoger plan te trekken.

Grafisch Station

Hij werkt nauw samen met professionele mediaproducenten: fotografen, cameramensen, regisseurs, illustratoren, copywriters, geluidstechnici, ICT-professionals, grafisch ontwerpers en animatie specialisten.
Het Grafisch Station zoekt steeds naar de perfecte balans tussen een inspirerend concept en effectief ontwerp met gebruikmaking van overlappende (kunst)disciplines, waarbij een beroep wordt gedaan op de actieve houding van de doelgroep.
Als Art Director en organisator van het jonge kunstenaarscollectief de POST in Den Bosch, heeft hij daarnaast een groot netwerk aan getalenteerde geestverwanten vanuit diverse kunstdisciplines.

Werkwijze

Na een oriënterend gesprek wordt een vrijblijvende offerte en een voorlopige planning gemaakt. De doelstelling wordt vertaald naar de kern van de boodschap in 2 of 3 conceptvoorstellen. Het gekozen concept wordt vervolgens professioneel uitgewerkt tot een ontwerp waarin de kracht van het idee optimaal tot uiting komt.